top of page
open-detective-story-icon-outline-style-open-detective-story-icon-outline-open-detective-s
download (2)_edited.png

     Shaormeria C&A s-a născut din dorința de a avea în București un restaurant în care shaorma să fie preparată cu grijă și dragoste. Așa că am găsit persoane pline de entuziasm, dornice de a îți oferi cele mai bune preparate. I-am primit în familia noastră și am format o echipă dinamică și optimistă antrenată cu zambete și voie bune. Astfel vei avea parte de cel mai bun tratament și te vei întoarce întotdeauna cu aceeași stare de bine cu care ne-ai călcat pragul prima dată.

     

      Shaormeria C&A îți oferă preparate din carne de vită sau pui, în funcție de preferințe tale. Gramajele produselor noastre sunt calculate în detaliu pentru ca tu să poți termina tot ceea ce se află în farfurie, fără a se face risipă.

     

      Din dorința de a cunoaște cât mai multe persoane cu aceeasi dragoste ca a noastră pentru shaorma și pentru alte produse ce conțin carne, am deschis 3 restaurante în care ne poți găsi, așteptându-te cu drag și cu zâmbetul pe buze.

     

      Momentan, personalul nostru nu poate face livrări, însă am găsit o cale pentru a veni la ușa casei tale. Am făcut parteneriat cu Taaz, Bolt Food, Takeaway și Glovo, ceea ce înseamnă că poți face comandă direct în aplicațiile acestora.

       

      Pe canalele de socializare ne poți găsi atât pe Facebook, cât și pe Instagram și TikTok, unde postăm poze și filmulețe pentru ca tu să simți că suntem cât mai aproape de tine. Ai grijă atunci le vizionezi...pericol de poftă maaaaaareeeee. Dar stai fără grijă! Shaormeria C&A este deschisă NON STOP! Te așteptăm la orice oră, în caz că ți se face foame.

       

Deci? Ce spui? Vii să facem cunoștință?

POVESTEA NOASTRĂ

Povestea noastră: About Us
dc8af6_0c65dae681d843ddb76e895897721360_mv2.webp
bottom of page